Πυροσβέστες διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα

Πυροσβέστες διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, από πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017. Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών, που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012, λήγει την Πέμπτη και όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν όσοι το δικαιούνται, σύμφωνα με τον νόμο ή δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, στο Σύνταγμα. Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, στο Σύνταγμα, πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση των συμβάσεών τους.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, έως το Χίλτον, ενώ άνοιξαν η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Ακαδημίας.

Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 λήγει αύριο (Πέμπτη) και, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν οι μισοί, σύμφωνα με το νόμο, και αν δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν τώρα πορεία προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, που βρίσκεται στην οδό Μουρούζη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα