Επτά αστυνομικοί πάλευαν να οδηγήσουν ηλικιωμένο καστανά στο αυτόφωρο και τελικά τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Επτά αστυνομικοί πάλευαν να οδηγήσουν ηλικιωμένο καστανά στο αυτόφωρο και τελικά τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Όσο κι αν επέμενε ο ηλικιωμένος καστανάς πως είχε άδεια για να βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους, οι αστυνομικοί τον τραβούσαν για προσαγωγή στο τμήμα, ώσπου λιποθύμησε, έπεσε στο πλακόστρωτο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Μια ασυνήθιστη σκηνή εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στην Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ αστυνομικών και ενός ηλικιωμένου καστανά. Συγκεκριμένα στη γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους, όπως μεταδίδει το parallaximag.gr, αστυνομική δύναμη επτά ανδρών είχε βρεθεί στο σημείο έπειτα από καταγγελία, προκειμένου να συλλάβει τον καστανά.

 

Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, όμως οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε ότι δεν επιθυμεί να πάει αυτόφωρο, ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα. Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον φερόμενο ως παράνομο έμπορο.

 

Στη συνέχεια ο άνθρωπος λιποθύμησε. Αμέσως μια γυναίκα προσπάθησε να του βάλει ένα μπουφάν στο προσκεφάλι, ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να στέκονται αμήχανοι, περιμένοντας το ασθενοφόρο που προς τιμήν τους κάλεσαν αμέσως.

Πηγή: parallaximag.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα