Έρευνες ανοικτά του Καστελόριζου για τον εντοπισμό 6 αγνοούμενων μεταναστών

Πρόσφυγες αποβιβάζονται από βάρκα σε παραλία κόντα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Πρόσφυγες αποβιβάζονται από βάρκα σε παραλία κόντα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου για τον εντοπισμό 6 μεταναστών που επιχειρούσαν να περάσουν από τα παράλια της Τουρκίας στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, για τον εντοπισμό 6 αγνοούμενων μεταναστών.

H τουρκική ακτοφυλακή ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές ότι στη διάρκεια της νύχτας εντοπίστηκαν σε βραχονησίδα κοντά στις τουρκικές ακτές 12 μετανάστες διαφόρων εθνοτήτων ενώ άλλοι 5 περισυνελέγησαν από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής στη θάλασσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων αγνοούνται άλλα έξι άτομα. 0ι τουρκικές αρχές έχουν ζητήσει και τη συνδρομή του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής για τον εντοπισμό των 6 αγνοουμένων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό, Μετανάστες
SHARE:

24Media Network