"Έτοιμοι για όλα" οι αλλοδαποί κακοποιοί στη Φλώρινα

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΒΡΟΣΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / ΜΠΛΟΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΒΡΟΣΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / ΜΠΛΟΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, για την αιματηρή συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή σε έναν αστυνομικό

"Έτοιμοι για όλα" ήταν οι αλλοδαποί κακοποιοί που σκότωσαν τον 43χρονο υπαρχιφύλακα στη Φλώρινα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, Γ.Μουρατίδη.

Ο κ. Μουρατίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι παρόμοια περιστατικά με οπλισμένους αλλοδαπούς που επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στα σύνορα συμβαίνουν διαρκώς.

Ο κ. Μουρατίδης κατήγγειλε ότι οι συνοριοφύλακες δεν έχουν εξοπλισμό. «Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν γίνονται εκλογές", πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο υπαρχιφύλακας έχασε τη ζωή του, έχοντας πληροφορίες για παράνομη αλιεία οι συνοριοφύλακες προσέγγισαν μια καλύβα στην περιοχή (σ.σ στο Αγκαθωτό Πρεσπών) και όταν επιχείρησαν να την ελέγξουν, οι Αλβανοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι συνάδελφοί του ανταπέδωσαν, σκοτώνοντας δυο από τους δράστες. "Έφτασαν στο σημείο να κλέβουν δίχτυα και ψάρια με καλάσνικοφ", επισήμανε ο κ. Μουρατίδης.

SHARE: