Έτσι 'σκανάρει' το drone της Πυροσβεστικής τη λίμνη Βόλβη

Παρουσίαση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χαρακτηρίζονται ως "επανάσταση στην έρευνα, διάσωση, ασφάλεια και παρατήρηση", καθώς με πολύ χαμηλό κόστος και ελάχιστους κινδύνους, αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις των δύο Σωμάτων Ασφαλείας. Η ΕΛ.ΑΣ. θα διαθέτει έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη -τρία μεγάλα και τρία μικρά- ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία τέσσερα.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παρουσίαση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χαρακτηρίζονται ως "επανάσταση στην έρευνα, διάσωση, ασφάλεια και παρατήρηση", καθώς με πολύ χαμηλό κόστος και ελάχιστους κινδύνους, αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις των δύο Σωμάτων Ασφαλείας. Η ΕΛ.ΑΣ. θα διαθέτει έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη -τρία μεγάλα και τρία μικρά- ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία τέσσερα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πλάνα απ' τις μέχρι τώρα έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου αγνοούμενου ψαρά

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου αγνοούμενου ερασιτέχνη ψαρά στην Λίμνη Βόλβη, που στις 14 Ιανουαρίου αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με τον 70χρονο θείο του και βρέθηκαν στο νερό.

Στην επιχείρηση συμμετέχει απ' την Πέμπτη και το ειδικό drone της Πυροσβεστικής, που σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα απ' τις έρευνες. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης, 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και μια διασωστική λέμβο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού, τη 2η και την 1η ΕΜΑΚ.

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους ψαράδες στη Λίμνη Βόλβη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο αγνοούμενο ψαρά στη Βόλβη

Και το drone της Πυροσβεστικής στις έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά στη Λίμνη Βόλβη

SHARE:

24Media Network