Eurovision 2018: Μαχαίρωσαν Έλληνα fan στη Λισαβόνα

Eurovision 2018: Μαχαίρωσαν Έλληνα fan στη Λισαβόνα
Η Λισαβόνα κινείται στους ρυθμούς της Eurovision, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 12 Μαΐου AP

Ο νεαρός γράφει και για site που αφορά τη Eurovision - Του έκλεψαν χρήματα που είχε για τα εισιτήρια - Μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο

Έλληνας fan της Eurovision που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση δέχθηκε επίθεση από άνδρα που επιχείρησε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στα χέρια για να του πάρει χρήματα τα οποία έφερε μαζί του για να αγοράσει τα εισιτήρια του ημιτελικού και του τελικού.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Ο νεαρός γράφει και για site με θέματα της Eurovision. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Λισαβόνα κινείται εδώ και μια εβδομάδα στους ρυθμούς του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Την Τρίτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος Ημιτελικός στον οποίο και συμμετέχουν οι εκπρόσωποι Ελλάδας και Κύπρου, ενώ την Πέμπτη θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός προκειμένου να προκύψουν οι 26 χώρες που θα βρεθούν στη σκηνή της Eurovision.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα