Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Τυλίχθηκε στις φλόγες

Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Τυλίχθηκε στις φλόγες
e-evros.gr

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Οι επιβάτες του λεωφορείου σώθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και την έγκαιρη αντίδραση του οδηγού

Απίστευτες σκηνές έζησαν επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, όταν κατά τη διάρκεια καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή, έπεσε κεραυνός με αποτέλεσμα το λεωφορείο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι Φερών. Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα άμεσα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βγουν σώοι.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, κλιμάκιο της οποίας έσβησε τη φωτιά. Το λεωφορείο ωστόσο καταστράφηκε.

Οι επιβάτες αναχώρησαν με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έφτασε στο σημείο για τους προορισμούς τους, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά από τους αστυνομικούς.

Στο σημείο μετέβη και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σταμάτης Ντούμπας, που έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία που επέδειξε και τη σωτήρια αντίδραση του.

«Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό. Ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες», τόνισε ο κ. Ντούμπας.

e-evros.gr

 
e-evros.gr

 
e-evros.gr

 
evros-news.gr

 
evros-news.gr

 
evros-news.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα