Εξαφάνιση 57χρονης στην Καβάλα

Εξαφάνιση 57χρονης στην Καβάλα
Περιπολικό της αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Καβάλας για την εξαφάνιση 57χρονης από την Καβάλα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου στις 20 Ιουλίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου έχει ύψος 1,57 μ., βάρος 47 κιλά, κοντά γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Οι κλήσεις προς την Γραμμή 116000 είναι δωρεάν από σταθερό και κινητό τηλέφωνο, από καρτοτηλέφωνο ΔΕΝ απαιτείται τηλεκάρτα, ενώ η κλήση από καρτοκινητά δεν απαιτεί διαθέσιμες μονάδες.

Επιπρόσθετα η Γραμμή 116000 είναι διασυνδεδεμένη με τον 112, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης και υπάγεται στο Διεθνές Δίκτυο Τηλεφωνικών Γραμμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα