Εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: Η μαρτυρία του γείτονα που περιπλέκει την υπόθεση

Εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: Η μαρτυρία του γείτονα που περιπλέκει την υπόθεση

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν παραμονές Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας. Οι περίεργες κινήσεις του πατέρα και η αργοπορημένη δήλωση εξαφάνισης στις Αρχές.

Η 7χρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου στο Παγκράτι Αττικής. Μια μέρα μετά, παραμονή Χριστουγέννων, δηλώθηκε η εξαφάνιση της από τον πατέρα της. Ο πατέρας μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Όπως περιέγραψε, την ημέρα της εξαφάνισης είχαν επισκεφτεί οι δυο τους το Σύνταγμα, με σκοπό να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις. Το απόγευμα όμως, επιστρέφοντας στο σπίτι, το κορίτσι επισκέφθηκε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για τον πατέρα της. Τελικά δεν επέστρεψε ποτέ.

Η αφίσα για την εξαφάνιση της 7χρονης Valentine Ablavykaka

Ο πατέρας βγήκε να την ψάξει, αλλά ήταν άφαντη. Όμως αφού οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες εκείνος έπεσε να κοιμηθεί καθώς υπέφερε από πονοκεφάλους. Την επόμενη μέρα δήλωσε την εξαφάνιση στις αρχές.

Δύο επιχειρησιακά κέντρα του “Τούνελ” και του “Χαμόγελου του Παιδιού”, την ώρα της εκπομπής προσπάθησαν με την κινητοποίηση των τηλεθεατών να εντοπίσουν σημάδια ζωής του κοριτσιού, όμως δεν υπήρξαν πληροφορίες.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”, σχολίασε την καθυστέρηση που υπήρξε στην κινητοποίηση του Amber Alert από τον πατέρα και τις αρχές.

Παράλληλα, μια μαρτυρία του γείτονα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Ήρθαν στην αρχή και νοίκιασαν το σπίτι σαν οικογένεια και ο άνδρας μας σύστησε μια γυναίκα ως σύζυγο του. Μετά τους έξι μήνες, σταμάτησαν οι φασαρίες αφού εκείνη έφυγε και άρχισαν να μπαινοβγαίνουν διάφορα άτομα. Τώρα στο σπίτι μένουν τρεις άντρες και τρεις γυναίκες.

Εγώ ενημερώθηκα από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την εξαφάνιση της μικρής που με πήραν να με ρωτήσουν αν ήξερα κάτι παραπάνω. Δυο μέρες που το παιδί έλειπε, υπήρχε ησυχία στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήρθε να μας ρωτήσει αν είδαμε κάτι, ενώ μας κάνει εντύπωση πως δεν πήγε αμέσως να δηλώσει την εξαφάνιση. Εγώ αν είχα παιδί, δε θα το έστελνα μόνο του έξω σε τέτοια ηλικία. Αν το είχα χάσει, θα το έψαχνα σαν τρελός, θα χτυπούσα πόρτες, θα έκανα τα πάντα για να το βρω. Αυτός δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Μου κάνει εντύπωση γιατί την είχε συνέχεια από κοντά.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα