Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Υπό κράτηση ο πατέρας της – Συνεχίζεται η ανάκριση

Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Υπό κράτηση ο πατέρας της – Συνεχίζεται η ανάκριση

Ο πατέρας της Βαλεντίν έχει τεθεί υπό κράτηση για κατοχή πλαστών εγγράφων και συνεχίζεται η ανάκρισή του μέχρι να παραδεχτεί πού βρίσκεται η κόρη του

Μέχρι το πρωί της Τετάρτης αναμένουν να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της 7χρονης αγνοούμενης Βαλεντίν από το Παγκράτι.

Ο πατέρας της που ανακρίνεται από τη Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται από το απόγευμα της Τρίτης για κατοχή πλαστών εγγράφων και μαζί του εξετάζονται οι ομοεθνείς του συγκάτοικοι και φίλοι του.

Οι Αρχές πιστεύουν πως έχει φροντίσει να φύγει στο εξωτερικό η κόρη του ενώ εξετάζουν και την πιθανότητα τυχόν παράνομης υιοθεσίας στο εξωτερικό.

Η αφίσα για την εξαφάνιση της 7χρονης Valentine Ablavykaka

 

Εξαιτίας των στοιχείων που έχουν προκύψει υπάρχει στενή συνεργασία για την υπόθεση με τις γαλλικές Αρχές, την Europol και την Interpol.

Ο πατέρας της Βαλεντίν από το Κονγκό, θα παραμείνει υπό κράτηση και η ανάκρισή του θα συνεχιστεί και αύριο, φιλοδοξώντας οι Αρχές να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Σήμερα επίσης θα πρέπει να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για το πλαστό έγγραφο, ωστόσο αν από την ανάκριση προκύψουν έως το πρωί εξελίξεις για το βασικό ερώτημα που είναι η τύχη της Βαλεντίν, ενδεχομένως να γίνει μία δικογραφία, ανάλογα με τα δεδομένα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα