Εξαφάνιση φοιτητή: Έρευνα για ενδοσχολική βία στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Εξαφάνιση φοιτητή: Έρευνα για ενδοσχολική βία στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει βγάλει ασφαλή συμπεράσματα η τριμερής επιτροπή που διερευνά τις καταγγελίες για ενδοσχολική βία στη σχολή που φοιτούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. "Απειλές" από αγνώστους καταγγέλλει ο διευθυντής

Τριμελής επιτροπή του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργίας, με επικεφαλής τον νομικό σύμβουλο Ανδρέα Αθανασόπουλο, έφτασε το μεσημέρι στα Ιωάννινα, προκειμένου να διερευνήσει εάν έχουν βάση και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για ενδοσχολική βία στη Γαλακτοκομική Σχολή, που διαδόθηκαν μετά την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη.

"Συγκροτήθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των καταγγελιών περί ενδοσχολικής βίας. Ο σκοπός είναι να πάρουμε καταθέσεις και από το προσωπικό και από όποιον άλλον χρειαστεί, προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα πόρισμα. Θα εξετάσουμε τα πάντα και μέχρι την Παρασκευή εκτιμούμε ότι θα έχουμε μία πλήρη εικόνα" δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος, σημειώνοντας πως το πλήγμα για τη Σχολή, που έχει έναν αιώνα ζωής, είναι μεγάλο- γι’ αυτό θα εξεταστούν προσεκτικά όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Κώστας Μάντζαρης ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες η Σχολή δέχεται "απειλές" από αγνώστους, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικών σελίδων, γεγονός που κατήγγειλε το πρωί στον εισαγγελέα.

"Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί και πολλά γεγονότα έχουν διαστρεβλωθεί. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα καλό θα ήταν, όλοι να δείξουμε περισσότερη ψυχραιμία" ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μάντζαρης και επανέλαβε ότι στη διεύθυνση της Σχολής δεν υπήρξε καμία καταγγελία ή αναφορά για εκφοβισμό και βία σε βάρος του σπουδαστή.

"Για όσα γνωρίζαμε είχαν ενημερωθεί οι γονείς τού Βαγγέλη" πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι το γεγονός της εξαφάνισης του σπουδαστή έχει επηρεάσει όλους και πως εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο 20χρονος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΑΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Γιακουμάκης, Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συναγερμός της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγνοούμενο φοιτητή ύστερα από ρούχα και παπούτσια που βρέθηκαν

Σελίδα στο facebook για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή από τα Γιάννενα

Οι απαντήσεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον αγνοούμενο φοιτητή

SHARE:

24Media Network