Εξάρχεια: Καταγγελία 20χρονης για ξυλοδαρμό από ΜΑΤ – “Πετιόταν αίμα παντού”

Εξάρχεια: Καταγγελία 20χρονης για ξυλοδαρμό από ΜΑΤ – “Πετιόταν αίμα παντού”

Η επίθεση των ανδρών της αστυνομίας έγινε την ώρα που λίγοι νεαροί προσπάθησαν να στήσουν οδόφραγμα και πέταξαν βεγγαλικά και μολότοφ προς την πλευρά των ΜΑΤ. Την κοπέλα την παρέλαβε ασθενοφόρο στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ερεσσού.

Μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην κάμερα αναίτιο ξυλοδαρμό από άνδρες της Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Χαρακτηριστικά η ίδια αναφέρει:

“Έτσι όπως καθόμουν με κάτι παιδιά, φωνάζουν έρχονται οι μπάτσοι. Εγώ κάνω στην άκρη, δεν ήξερα τι να κάνω και με στριμώχνουν σε μια γωνία. Με βαράνε με τα γκλομπ, με τις ασπίδες, με κλωτσάνε. Τους λέω βοήθεια παιδιά τρέχει αίμα. Συνεχίσανε… Και μετά συνεχίσανε προς τα πάνω. Πετιόταν αίμα παντού και με βοήθησαν κάτι παιδιά να γλιτώσω”.

Την κοπέλα την παρέλαβε ασθενοφόρο στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ερεσσού.

Η επίθεση των ανδρών της αστυνομίας έγινε μετά τις 20.00 το βράδυ κι ενώ νωρίτερα λίγοι νεαροί προσπάθησαν να στήσουν οδόφραγμα και πέταξαν βεγγαλικά και λίγες μολότοφ προς την πλευρά των ΜΑΤ.

Ακόμη μία καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία υπήρξε από δημοσιογράφο ο οποίος κατήγγειλε πως πάνω στην πλατεία Εξαρχείων, αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ την ώρα που τραβούσε πλάνα.

Σημειώνεται πως από νωρίς η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια ήταν ιδιαιτέρως έντονη, ενώ τα επεισόδια κράτησαν για μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε πώς το News 24/7 κατέγραψε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εορτασμό της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τη μεγάλη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ μέσα από τη Live blog πλατφόρμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version