Εξετάζεται μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση

Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος
Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος EUROKINISSI

Οι αρχές αναζητούν το δεύτερο άτομο που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, λίγο πριν αυτός αφήσει την τελευταία του πνοή έξω από το κατάστημα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, στο κοσμηματοπωλείο της οδού ό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, αναμένει η αστυνομία.

Τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο ένα μαχαίρι, το οποίο και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκε στον 33χρονο ή φέρει τα αποτυπώματά του.

ADVERTISING

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει τον Κωστόπουλο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ληστεία στην Ομόνοια: Τα καίρια ερωτήματα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Βαλλιανάτος: "Ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί"

Καμίνης για Ζακ: Καλύτερη αστυνόμευση, όχι στην αυτοδικία

"Χάρη την πάτησες": Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

SHARE:

24Media Network