Βαλλιανάτος: "Ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί"

Ο Ζακ Κωστόπουλος

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση λέγοντας μάλιστα πως για τους ισχυρισμούς του υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό που τους επιβεβαιώνει.

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου που κατέληξε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, όταν κλειδώθηκε μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο το οποίο φέρεται να σκόπευε να ληστέψει και έπειτα δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη και έναν ακόμη άνδρα- όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε ερασιτεχνικά βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα- δίνει με νέα ανάρτησή του facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, υποστηρίζοντας πως ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψει αλλά για να προστατευτεί.

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Χάρη την πάτησες": Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

Ομόνοια: Καρέ - καρέ τα βίντεο που οδήγησαν στον θάνατο τον Ζακ Κωστόπουλο

Νέο βίντεο σοκ από τη ληστεία στην Ομόνοια: Συνέχισαν να τον κλωτσάνε και μετά τις πρώτες βοήθειες

Ομόνοια: Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

SHARE:

24Media Network