Έξω από τη ΓΣΕΕ το ΠΑΜΕ: "Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα"

Συγκέντρωση εργατικών συνδικάτων στην Αθήνα
Συγκέντρωση εργατικών συνδικάτων στην Αθήνα EUROKINISSI

Έξω από το κτίριο της ΓΣΕΕ, δίνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται να υποχωρήσει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την συνδικαλιστική Ομοσπονδία, βρίσκεται αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ. Την Παρασκευή θα οριστεί το μέρος διεξαγωγής του συνεδρίου της 4ης Απριλίου, με επικρατέστερη επιλογή αυτή τη στιγμή την Ρόδο.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ΓΣΕΕ, ισχυριζόμενο πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας, ενώ μιλάει για νοθεία στις διαδικασίες εκλογών. Απαντώντας στις κατηγορίες,  η ΓΣΕΕ ισχυρίζεται ότι το ΠΑΜΕ επιδιώκει  διορισμένη διοίκηση και επιβολή των δικών του όρων.

Αποκορύφωμα των διαμαρτυριών του ΠΑΜΕ ήταν όσα έγινε στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα στις 14 Μαρτίου και τα οποία οδήγησαν στην ακύρωση του.

Δίνοντας συνέχεια στην κόντρα και κάνοντας σαφές πως δεν πρόκειται να υποχωρήσει, το ΠΑΜΕ εχει συγκεντρωθεί από τις 18:30 έξω από το κτίριο της ΓΣΣΕ στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας με κεντρικό σύνθημα "Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών". Τα περίπου 3.000 μέλη του ΠΑΜΕ κρατούν πανό ενώ έχει στηθεί κι εξέδρα απ όπου πραγματοποιούνται ομιλίες, παρά το γεγονός πως τα γραφεία της ΓΣΕΕ παραμένουν σήμερα κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μετά από χθεσινή απόφαση.

Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για "συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το 'έτσι θέλω' τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα".

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή στην συνεδρίαση  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ θα οριστεί το μέρος διεξαγωγής του συνεδρίου στις 4 Απριλίου, με επικρατέστερη επιλογή αυτή τη στιγμή την Ρόδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΓΣΕΕ: Νέα ένταση στη συνεδρίαση της Ολομέλειας - Πιάστηκαν στα χέρια με μέλη του ΠΑΜΕ

SHARE:

24Media Network