Εύοσμος: Ξυλοκόπησαν άγρια 15χρονο για να του πάρουν το κινητό – Η κατάσταση της υγείας του

Εύοσμος: Ξυλοκόπησαν άγρια 15χρονο για να του πάρουν το κινητό – Η κατάσταση της υγείας του
ΕΚΑΒ Shutterstock

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από βίαιη επίθεση που δέχθηκε από παρέα ατόμων με σκοπό να του πάρουν το κινητό.

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 15χρονος που δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου από ομάδα επτά νεαρών ατόμων στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του 15χρονου, όλα συνέβησαν περίπου στις 9.00μμ, όταν ο γιος της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Ευόσμου και μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. «Του είπαν ‘έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε’ στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Μιλώντας η ίδια στο Open δήλωσε πως ο γιος της έχει δεχθεί χτυπήματα στον αυχένα, στη βάση του κρανίου και το πρόσωπο και σημείωσε πως ζει από θαύμα! «Δεν θα σταμάταγαν αυτοί. Παρ’ όλο που πήραν το κινητό του παιδιού Εκ των υστέρων πήραν το κινητό του δικού μου γιου για να δουν αν τους έχει βγάλει φωτογραφία. Διαπίστωσαν πως όχι. Του είπαν ότι το διέγραψε, διέγραψες τη φωτογραφία, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, του πήραν το κινητό και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Αφού του έδωσαν μια κλωτσιά στο πρόσωπο και τον έριξαν κάτω, το παιδί έπεσε ημιλιπόθυμο, συνέχισαν να το χτυπάνε. Το χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, του έχουν προκαλέσει κακώσεις και αιματώματα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα