Ευρυτανία – Εξαφάνιση 48χρονης: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν ανήκει σε άνθρωπο

Ευρυτανία – Εξαφάνιση 48χρονης: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν ανήκει σε άνθρωπο
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση εντοπισμού της 48χρονης Glomex

Για εύρημα το οποίο δεν ανήκει σε άνθρωπο, έκανε λόγο το Λιμενικό, μετά την κατάδυση στο σημείο στη λίμνη Κρεμαστών, στο πλαίσιο των ερευνών για την εύρεση της 48χρονης αγνοούμενης στην Ευρυτανία.

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί τα τελευταία 24ωρα και οι έρευνες για τον εντοπισμό της βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το σημείο που εντοπίστηκε από το ναυαγοσωστικό ρομπότ “Έμιλυ” στη Λίμνη Κρεμαστών τελικά δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης, καθώς το εύρημα δεν ανήκει σε άνθρωπο.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε το Λιμενικό, αφού το συγκεκριμένο σημείο ήταν αρκετά βαθύ και δεν μπορούσε να προσεγγισθεί με άλλο τρόπο.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 48χρονης

Η 48χρονη εξαφανίστηκε από το Καρπενήσι, στην περιοχή των Αγράφων, ύστερα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγό της και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) από οικείο πρόσωπο της 48χρονης, πως η ίδια θα πήγαινε στην γέφυρα της Τατάρνας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σημειώνεται πως στις 19 Σεπτεμβρίου είχε προηγηθεί μήνυση της 48χρονης στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη τότε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και πέρασε αυτόφωρο.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ό,τι περισσότερο μπορεί για την γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα