Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στην Κουμουνδούρου

Αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, μετά από το  το τηλεφώνημα που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, μετά από το το τηλεφώνημα που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα που πραγματοποίησε άγνωστος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας για εκρηκτικό μηχανισμό εντός του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέστρεψαν οι εργαζόμενοι εντός των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, που είχαν εκκενωθεί μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα εντός του κτιρίου.

Μετά από εκτενής έρευνες που πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, απεδείχθη ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα, αφού δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ανησυχητικό στοιχείο. 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

SHARE:

24Media Network