Φολέγανδρος: Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς – “Πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες από άνδρες”

Φολέγανδρος: Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς – “Πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες από άνδρες”
Κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ / EUROKINISSI

Συγκίνησε με τα λόγια της η κολλητή φίλη της Γαρυφαλλιάς, κατά τη διάρκεια του επικήδειου λόγου της στο Βέλο Κορινθίας. "Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν" είπε χαρακτηριστικά.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/07) η κηδεία της Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στην Φολέγανδρο.

Γονείς, αδέρφια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, από όπου καταγόταν η κοπέλα, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της, που, παρά τον πόνο τους, ζήτησαν από τους φίλους της Γαρυφαλλιάς να μην μαυροντυθούν, αλλά να φορέσουν λευκά μπλουζάκια. Επίσης, στα σκαλιά της εκκλησία υπήρχαν λευκά μπαλόνια και στεφάνια, ενώ μοιράστηκαν λευκά κουφέτα στους παρευρισκομένους.

Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες». Οι συγγενείς της άτυχης 26χρονης κοπέλας, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας, επίσης, ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Κατά τη διάρκεια της κηδείας η κολλητή της Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο της, στον οποίο εξέφρασε τον πόνο της για την δολοφονία της φίλης της, αλλά και την οργή της για τις συνεχείς γυναικοκτονίες στη χώρα μας.

“Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά αλλά τη μητέρα της, τον πατέρα της, τα αδέρφια της και τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών”, είπε χαρακτηριστικά η φίλη της Γαρυφαλλιάς, ενώ στην εκκλησία ξέσπασαν χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα