Folli Follie: Στο εσωτερικό της θαλαμηγού Phalarope των Κουτσολιούτσων που δεσμεύθηκε με δικαστική διαταγή

Folli Follie: Στο εσωτερικό της θαλαμηγού Phalarope των Κουτσολιούτσων που δεσμεύθηκε με δικαστική διαταγή
H θαλαμηγός Phalarope συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Folli Follie)

Η 40 μέτρων πολυτελής θαλαμηγός υπήρξε το καταφύγιο της οικογένειας Κουτσολιούτσου των Folli Follie για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Ξηλώνεται σιγά – σιγά το πουλόβερ των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Κουτσολιούτσου δύο χρόνια μετά από την αποκάλυψη του σκανδάλου στην Folli Follie. H πλέον πρόσφατη κίνηση έχει να κάνει με την δέσμευση της θαλαμηγού Phalarope που ανήκει σε εταιρεία με έδρα την Μάλτα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συνδέετε με την οικογένεια Κουτσολιούτσου. Την δέσμευση αποφάσισε το Πρωτοδικείο Πειραιά έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν την Παρασκευή οι νομικοί σύμβουλοι της Folli Follie.

Phalarope – To “ηλίθιο” πουλί

Αν κάποτε γίνει ντοκιμαντέρ η άνοδος και η πτώση της οικογένειας Κουτσολιούτσου θα είχε ενδιαφέρον να αναζητηθεί ο νονός της θαλαμηγού Phalarope και αυτό καθώς ο ερυθρόλαιμος φαλαρόποδας έχει καταφέρει να χαρακτηρίζεται από τους ορνιθολόγους ως το πλέον “ηλίθιο πουλί στο κόσμο”.

Ο φαλαρόποδας σε αντίθεση με τους τα περισσότερα αποδημητικά πτηνά αντί να ακολουθήσει πορεία προς τον νότο τον χειμώνα ακολουθεί μια απίστευτα μεγάλη διαδρομή για να περάσει στην αμερικανική ήπειρο, αρχικά στον Καναδά στην συνέχεια στην Καραϊβική για να καταλήξει στο Περού.

Η πολυτελής θαλαμηγός

Το Phalarope το οποίο ναυπηγήθηκε στην Ιταλία από την Fipa – Maiora το 2005 και αμέσως μετά πέρασε στην οικογένεια Κουτσολιούτσου. Διαθέτει δύο κινητήρες με τον κύριο κινητήρα να δίνει 3646 ίππους (ή 2720 κιλοβατόρ).

Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 11 επισκέπτες καθώς και το προσωπικό των 6 ατόμων.

Στην ιστοσελίδα flagship-yachts, από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες η πώλησης του Phalarope ανέρχεται σε 3,25 εκατ. ευρώ αν και πληροφορίες θέλουν η τιμή να είναι “συζητήσιμη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα