Φως στο Τούνελ: Απαγωγή επιχειρηματία – Εξετάζεται η σύνδεση με άλλη υπόθεση

Φως στο Τούνελ: Απαγωγή επιχειρηματία – Εξετάζεται η σύνδεση με άλλη υπόθεση
Απαγωγή επιχειρηματία έξω από την οικεία του στο Ντράφι Eurokinissi

Με την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή "Φως στο Τούνελ". Οι μαρτυρίες.

Η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων βρέθηκε στο “μικροσκόπιο” της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής, με την Αγγελική Νικολούλη να αναζητά τα κοινά στοιχεία που υπάρχουν με παλαιότερη υπόθεση απαγωγής.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου, όταν ο επιχειρηματίας επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν, ενώ φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν από καιρό και τη νύχτα εκείνη κινήθηκαν αστραπιαία, καθώς χρειάστηκαν μόλις 60 δευτερόλεπτα για την απαγωγή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, όσα εκτυλίχθηκαν τα άκουσε φίλη του θύματος, η οποία βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και εκείνη τη στιγμή έτυχε να μιλάει μαζί του από το εξωτερικό όπου βρισκόταν. Όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι συνέβη, ενημέρωσε την εκπομπή και τις Αρχές.

Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών, προσπαθούσε να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε, γνωρίζοντας πως το κινητό του τηλέφωνο ήταν ανοιχτό. Τελικά ένα λεπτό αργότερα, οι απαγωγείς βρήκαν τη συσκευή και χάθηκε κάθε επικοινωνία. Ένας από τους δράστες που φαίνεται ότι είχε το πάνω χέρι όπως είπε στους αστυνομικούς η μάρτυρας, μιλούσε καθαρά ελληνικά και επαναλάμβανε συνεχώς “σκάσε γ…”.

Λίγο μετά, έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, εντοπίστηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα. Διευκρινίστηκε στη ζωντανή εκπομπή ότι το ένα ανήκε στο θύμα και το έκαψαν για να εξαφανίσουν τυχόν γενετικό τους υλικό. Το άλλο φέρεται να ήταν των δραστών. Το όχημα αυτό είχε κλαπεί από το 2020, λίγο πριν την εξαφάνιση ενός άλλου εμπόρου αυτοκινήτων, με την οποία είχε ασχοληθεί το “Τούνελ” και συγκεκριμένα του Ηλία Μπάνη από του Ζωγράφου, η οικογένεια του οποίου πιστεύει ότι έπεσε θύμα αρπαγής την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου του 2020.

Με αφορμή την απαγωγή του επιχειρηματία από το Μενίδι, το “Τούνελ” μίλησε με τη σύντροφο του Ηλία Μπάνη. Η ίδια πιστεύει ότι πρέπει να είχαν συναντήσει τον 40χρονο απαχθέντα επιχειρηματία σε κατάστημα με μικρογεύματα και πως ο σύντροφός της τον χαιρέτησε. Δεν μπορεί όμως να ξέρει αν όντως υπήρξε συνεργασία μεταξύ τους.

Στην περίπτωση του εμπόρου ανταλλακτικών στο Μενίδι, οι Αρχές εκτιμούν πως κατά την απαγωγή έδρασαν δύο ομάδες. Εκείνη που τον παρακολουθούσε και ενημέρωσε το πότε έφυγε από το εστιατόριο όπου δειπνούσε και η επιχειρησιακή ομάδα αποτελούμενη από τουλάχιστον πέντε άτομα που προχώρησε στην αρπαγή του.

Βίντεο με το χρονικό της υπόθεσης:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα