Φωταγωγήθηκε το καράβι του δήμου Αθηναίων από το Γιώργο Καμίνη

Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Η εορταστική φωταγώγηση ξεκίνησε αππό το Σύνταγμα με τα άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο Γιάωργο Καμίνη.(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Η εορταστική φωταγώγηση ξεκίνησε αππό το Σύνταγμα με τα άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο Γιάωργο Καμίνη.(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ξεχωριστό χρώμα απέκτησε η Αθήνα από το χριστουγεννιάτικο καράβι που φωταγωγήθηκε στην πλατεία Συντάγματος

Την Τρίτη φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καράβι στην πλατεία Συντάγματος, από το δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη.

Το χριστουγεννιάτικο καράβι που θα στολίζει την Πλατεία Συντάγματος για την περίοδο των εορτών, φωταγώγησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Στις 7.30 μ.μ. ο δήμαρχος έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση του κέντρου της πρωτεύουσας, δίνοντας το μήνυμα της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων με σύνθημα «Η Αθήνα γιορτάζει, με παιχνίδι το κέφι αλλάζει».

Ο κ. Καμίνης αφού ανέφερε ότι σε πείσμα των καιρών βρισκόμαστε εδώ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, για να φωταγωγήσουμε το καράβι, συμπλήρωσε ότι «Φέτος ενδεχομένως να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα. Ο δήμος, οι άνθρωποι και δομές του βρίσκονται δίπλα σε όσους τον έχουν ανάγκη. Καλά Χριστούγεννα».

Τα σχέδια της δημοτικής Αρχής χάλασε όμως η βροχή που άρχισε να πέφτει και απέτρεψε πολύ κόσμο από το να απολαύσει την όλη εκδήλωση, ενώ και η προγραμματισμένη συναυλία μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου.

SHARE:

24Media Network