Φωτιά σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ηλικιωμένοι

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Θεσσαλονίκη
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα σύντομα να επεκταθεί και σε τέσσερις ακόμη ορόφους προκαλώντας ζημιές - Τέσσερις ηλικιωμένοι απεγκλωβίστηκαν από μπαλκόνια και ταράτσα.

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, πήρε αστραπιαία διαστάσεις μέσω του φωταγωγού και επεκτάθηκε προκαλώντας ζημιές σε 5ο, 6ο, 7ο και 8ο όροφο.

Τέσσερις ηλικιωμένοι ένοικοι της πολυκατοικίας, ένας άντρας και τρεις γυναίκες δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν εγκαίρως την πολυκατοικία και βγήκαν σε μπαλκόνια και στην ταράτσα καλώντας σε βοήθεια.

Πυροσβέστες με βραχιονοφόρο όχημα κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν με ασφάλεια και όλοι τους παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν προληπτικά σε Νοσοκομείο, καθώς είχαν υποστεί αναπνευστικά προβλήματα.

Εντός του διαμερίσματος δεν εντοπίστηκε τυχόν εγκλωβισμένο άτομο. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, ενώ θα ακολουθήσει έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, για να διαπιστωθούν οι λόγοι που ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Πυροσβεστική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη φωτιά σε διαμέρισμα -Στην ταράτσα έχουν ανέβει ένοικοι

SHARE:

24Media Network