Φωτιά στα Δίδυμα Αργολίδας

ΑΡΓΟΣ-ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ-Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιουλίου, στην περιοχή Κοκκινόρεμα Μαλαντρενίου του δήμου Άργους- Μυκηνών και  καίει αγροτοδασική έκταση.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και τη μάχη της κατάσβεσης δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα, 19 πυροσβέστες , 6μελές πεζοπόρο τμήμα και πέντε αεροσκάφη, 3 καναντέρ και δύο πετζετέλ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ-Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιουλίου, στην περιοχή Κοκκινόρεμα Μαλαντρενίου του δήμου Άργους- Μυκηνών και καίει αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και τη μάχη της κατάσβεσης δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα, 19 πυροσβέστες , 6μελές πεζοπόρο τμήμα και πέντε αεροσκάφη, 3 καναντέρ και δύο πετζετέλ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στα Δίδυμα Αργολίδας. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική περιοχή. Μεγάλος αντίπαλος, ο ισχυρός άνεμος

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγροτοδασική περιοχή στα Δίδυμα Αργολίδας. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ επιχειρούν και πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα που προσπαθούν αν τη θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network