Φωτιά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου – Προληπτική εκκένωση στην περιοχή Ασκός στην Ζάκυνθο

Φωτιά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου – Προληπτική εκκένωση στην περιοχή Ασκός στην Ζάκυνθο
Πυροσβεστική Eurokinissi

Φωτιά στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και ξηρά χόρτα σε οικοπεδικούς χώρους, κοντά σε σπίτια, τα οποία όμως δεν κινδυνεύουν. Μάχη με τις φλόγες και στη Ζάκυνθο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και ξηρά χόρτα σε οικοπεδικούς χώρους, κοντά σε σπίτια, τα οποία όμως δεν κινδυνεύουν, επί της οδού Παπαγιανοπούλου, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου Αττικής.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 33 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση, στον Ασκό Ζακύνθου. Η φωτιά εντοπίζεται σε ρεματιά και σε αγροτοδασική έκταση.

Το χωριό Ασκός δεν κινδυνεύει άμεσα, ωστόσο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, ενοικιαζόμενες κατοικίες και τουριστικά καταλύματα στα νότια του χωριού όπως κινείται το πύρινο μέτωπο και θα γίνει εισήγηση από την Πυροσβεστική για την προληπτική απομάκρυνση κατοίκων και τουριστών από τα Μεγάλα Αλώνια και να κινηθούν προς Άνω Βολίμες.

Επί τόπου έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 24 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, πλήθος εθελοντών και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος επιχειρούν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα