Φωτιά στην Υπάτη Φθιώτιδας κοντά σε σπίτια και με τέσσερις διαφορετικές εστίες

Φωτιά στην Υπάτη Φθιώτιδας κοντά σε σπίτια και με τέσσερις διαφορετικές εστίες
Φωτιά (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Εξαιτίας της έντονης υποψίας για εμπρησμό στο σημείο μαζί με τις μεγάλες δυνάμεις που επιχειρούν, σπεύδει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού - Παραμένει σε εξέλιξη και η φωτιά στην Σκύδρα χωρίς κίνδυνο για οικισμούς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες από τέσσερις διαφορετικές εστίες, σε δασική έκταση και πουρνάρια, στην περιοχή Συκά Υπάτης Φθώτιδας.

Η φωτιά είναι πολύ κοντά στο χωριό Σύκα, το οποίο επί του παρόντος δεν κινδυνεύει άμεσα και στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, ακριβώς λόγω της έντονης υποψίας για εμπρησμό στο σημείο μαζί με τις μεγάλες δυνάμεις που επιχειρούν, σπεύδει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για την διενέργεια έρευνας.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και από αέρος 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και πουρνάρια, στην περιοχή Κρανιά του δήμου Σκύδρας στην Πέλλα.

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στις περιοχές Κρανιά και Λιθάρια, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί και κινείται προς δύσβατο έδαφος.

Επί τόπου παραμένουν και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα