Φωτιά στο Λουτράκι: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες ανάμεσα σε Πίσια και Σχίνο

Φωτιά στο Λουτράκι: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες ανάμεσα σε Πίσια και Σχίνο
Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκοδάσος, στον ορεινό όγκο ανάμεσα στα Πίσια και τον Σχίνο, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί βοριάδες. Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους οικισμούς, ωστόσο, έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πίσια, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκοδάσος, στο ορεινό όγκο ανάμεσα στα Πίσια και τον Σχίνο, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί βοριάδες και το πύρινο μέτωπο έχει δυναμώσει αρκετά λόγω ανέμων και καύσιμης ύλης.

Η περιοχή που ξέσπασε η φωτιά ανάμεσα στα Πίσια και τον Σχίνο @google.maps

Δεν φαίνεται να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους οικισμούς, μέχρι στιγμής, ωστόσο καθώς το πύρινο μέτωπο δεν απέχει πολύ, έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση, μέχρι τουλάχιστον να ξημερώσει και να μπορέσουν να συνδράμουν εναέρια μέσα.

Οι πυροσβέστες δίνουν μία ολονύχτια μάχη και στόχος είναι να μπορέσουν να προστατέψουν τους οικισμούς. Στο σημείο έχουν από την πρώτη στιγμή σπεύσει και επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 26 πυροσβέστες.

Φωτιά και στον Λαγκαδά

Σε εξέλιξη, ωστόσο βρίσκεται και φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση με πουρνάρια σε ρεματιά, ανάμεσα από Λοφίσκο και Αρετή, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά έχει κατεύθυνση προς Αρετή αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απέχει πολύ από τους οικισμούς και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα