Φωτιά στο Μάτι: Πέθανε 78χρονη εγκαυματίας – Στους 93 οι νεκροί

Φωτιά στο Μάτι: Πέθανε 78χρονη εγκαυματίας – Στους 93 οι νεκροί
ΕΚΑΒ MotionTeam

Μία γυναίκα που νοσηλευόταν με εγκαύματα έχασε την μάχη για τη ζωή, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών της τραγωδίας στους 93.

Μία ακόμη τραυματίας από τη φωτιά στο Μάτι έχασε την μάχη για τη ζωή, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων στους 93 νεκρούς.

Πρόκειται για μια 78χρονη γυναίκα, την Τσαούση Θεοδώρα του Δημητρίου, που νοσηλευόταν με εγκαύματα στο Σισμανόγλειο. Είναι το 10 θύμα της φωτιάς που κατέληξε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό, 34 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, οκτώ εκ των οποίων παραμένουν διασωληνωμένοι. Από τα 23 παιδιά που είχαν αρχικά μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ένα παιδί νοσηλεύεται ακόμη στο Παίδων,

Ο επίσημος λόγος νωρίτερα έκανε λόγο για 92 νεκρούς, δύο εκ των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής δέκα άτομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα