Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου

Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου
Το διαμέρισμα στον Κολωνό EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο πατέρας του 5χρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την φωτιά στο διαμέρισμα όπου έμενε στον Κολωνό

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου αγοριού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο, μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στον Κολωνό, το βράδυ της Κυριακής.

Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με μηχανική υποστήριξη στο Αττικόν Νοσοκομείο. Ο 9χρονος αδερφός του διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο “Αγία Σοφία”, ενώ ο 12χρονος αδερφός του νοσηλεύεται, επίσης, σε νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

H φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, επί της οδού Αλκυόνης 1, λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής (27/11).

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 9 και 12 ετών, κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό EUROKINISSI


Αν και σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος, τα πλήρη αίτια της διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα