Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Ραφήνας
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Ραφήνας EUROKINISSI

Συναγερμό στις δυνάμεις της πυροσβεστικής προκάλεσαν δύο μεγάλες φωτιές στην Αττική, μία στον Βαρνάβα και μία στη Ραφήνα. Φωτιά και σε δασική έκταση στη θέση Κάναλος, κοντά στην πόλη της Ζακύνθου.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης η φωτιά που ξέσπασε στη Ραφήνα.

Το πυροσβεστικό σώμα ανακοίνωσε σχετικά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση, στην οδό Ροδοδάφνης και Λ. Μαραθώνος στη Ραφήνα. Αμεσα κινητοποιήθηκαν 101 πυροσβέστες με 48 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 Α/Φ & 4 Ε/Π. Στο σημείο έσπευσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν.

ADVERTISING
Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα

Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα

Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα

Η Πυροσβεστική για λόγους ασφαλείας διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος. Ο δρόμος έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Στον Βαρναβα, όπου το μέτωπο είναι μικρότερο, επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα και έθεσαν τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο.

Φωτιά και στη Ζάκυνθο

Πυρκαγιά ξέσπασε, πριν από λίγη ώρα, σε δασική έκταση στη θέση Κάναλος, στο χωριό του Αργασίου, κοντά στην πόλη της Ζακύνθου.

Στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα με 10 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, ενώ στο έργο των πυροσβεστών συνδράμουν και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν σπίτια, ενώ αναμένεται και βοήθεια από αέρος.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network