Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στο Γαλάτσι

Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Βίλια, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας τοπ Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και από αέρος 1 ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη. 
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Βίλια, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας τοπ Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και από αέρος 1 ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) ASSOCIATED PRESS

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Γαλατσίου. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, έσπευσαν στο σημείο. Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσουν σπίτια

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γαλάτσι, στη συμβολή των οδών Σουρή και Ακτημόνων στο Τουρκοβούνι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις τις πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 30 πυροσβέστες, 14 οχήματα, αλλά και ένα ελικόπτερο.

Το σημείο της πυρκαγιάς εντοπίζεται ακριβώς στους πρόποδες, στο σημείο όπου ξεκινά το βουνό.

Στο σημείο τοποθετήθηκαν 10 πυροσβεστικά οχήματα, ώστε να αναχαιτιστεί η πυρκαγιά και να μη φτάσει σε πολυκατοικίες.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τις συνθήκες, κατά τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή ξεκίνησε από τη συμβολή οδών, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε τσιγάρο, που πέταξε κάποιος οδηγός.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network