Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του
Κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού istock

Ένας 47χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του στη Νέα Σμύρνη. Βρέθηκε με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της. Η καταγγελία επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή.

Ενας 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της. Ο πατέρας από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κόρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά πάθη του στην ανήλικη και την τιμωρούσε με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν.

Η Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε πως ενώ η κακοποίηση του κοριτσιού ήταν εμφανής κανείς έως τώρα από το περιβάλλον της δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία.

Η ίδια επέρριψε ευθύνες και στους εργαζομένους του σχολείου που δεν είχαν επέμβει προκειμένου να βοηθήσουν το κορίτσι. “Να μην έχουμε παιδιά φαντάσματα” τόνισε μεταξύ άλλων υπενθυμίζοντας την περίπτωση δολοφονίας του μικρού Αντρέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα