Φθιώτιδα: Αναστάτωση σε σχολείο από φάρσα μαθητή με φάκελο με σκόνη

Εικόνα από το σχολείο όπου βρέθηκε ο ύποπτος φάκελος
Εικόνα από το σχολείο όπου βρέθηκε ο ύποπτος φάκελος TVSTAR

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που αποκάλυψε στις αρχές την φάρσα προς την διευθύντρια του σχολείου ήταν ο πατέρας του μαθητή.

Μεγάλη κινητοποίηση το μεσημέρι της Τετάρτης για ύποπτο φάκελο που περιείχε σκόνη και είχε αποσταλεί στο γυμνάσιο της Λάρυμνας στον δήμο Λοκρών στην Φθιώτιδα.

Αρχικά για την ύπαρξη του φακέλου ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών με πυροτεχνουργό από την Λαμία έσπευσαν στο γυμνάσιο.

ADVERTISING

Μετά την έρευνα που έκανε ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Εικόνα από το σχολείο όπου βρέθηκε ο ύποπτος φάκελος
Εικόνα από το σχολείο όπου βρέθηκε ο ύποπτος φάκελος TVSTAR

Πυροσβέστες του Π.Κ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στο σχολείο. Η ομάδα  Χ.Β.Ρ.Π. της 7ης ΕΜΑΚ ακολουθώντας το πρωτόκολλο και την διαδικασία που προβλέπεται παρέλαβε το φάκελο και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα μαθητή που έστειλε τον φάκελο προς την διευθύντρια του σχολείου. Μάλιστα  την πληροφορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

Πάντως η επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και διήρκησε περίπου 5 ώρες.

Πηγή: 

Tvstar.gr

SHARE:

24Media Network