Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας στα παλιά λατομεία στα Τουρκοβούνια – Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας στα παλιά λατομεία στα Τουρκοβούνια – Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Περιπατητής εντόπισε τη σορό ενός άνδρα στα παλιά λατομεία, στο Γαλάτσι. Πρόκειται για 37χρονο, που αναζητείτο εδώ και λίγες μέρες.

Πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/12) από περιπατητή στα παλιά λατομεία, στα Τουρκοβούνια, στο Γαλάτσι.

Η σορός εντοπίστηκε σε χαράδρα, σε κατάσταση σήψης.

Πρόκειται για τον 37χρονο Παναγιώτη Χρονόπουλο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 12 Δεκεμβρίου από την Κυψέλη. Μάλιστα είχε εκδοθεί missing alert για την εντοπισμό του.

Από τις έως τώρα έρευνες των Αρχών, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

“Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του 37 ετών Χρονόπουλου Παναγιώτη, όπου βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή στο Γαλάτσι. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Χρονόπουλος Παναγιώτης είχε εξαφανιστεί στις 12/12/22, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρονόπουλου Παναγιώτη στις 17/12/2022 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρονόπουλου Παναγιώτη, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα