Γαρμπή – Σχοινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη ληστεία – “Είμαστε σοκαρισμένοι”

Γαρμπή – Σχοινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη ληστεία – “Είμαστε σοκαρισμένοι”
Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή NDP PHOTO AGENCY

Μία νύχτα βγαλμένη από ταινία τρόμου πέρασαν οι τραγουδιστές Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή, όταν κουκουλοφόροι τούς έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου το γνωστό ζευγάρι τραγουδιστών, Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία.

Οι δύο τραγουδιστές ήρθαν αντιμέτωποι με τέσσερις κουκουλοφόρους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν, τους ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων μέσα στην οικία τους, ενώ τους έδεσαν μέχρι να τους υποδείξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας.

Οι δύο καλλιτέχνες είναι συγκλονισμένοι από το τρομακτικό βράδυ που πέρασαν. “Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά”, φέρεται να δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς σε επικοινωνία που είχε μέσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Το χρονικό της ληστείας

Λίγο πριν τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή έξω από το σπίτι της. Όταν η τραγουδίστρια επέστρεψε από την δουλειά της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και στάθμευσε το αυτοκίνητό της, οι δράστες της επιτέθηκαν και την ανάγκασαν υπό την απειλή όπλων να ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού.

Όταν εισέβαλαν στην οικία, οι δράστες αναζήτησαν τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, τον οποίο και ακινητοποίησαν. Οι κουκουλοφόροι έδεσαν το ζευγάρι των τραγουδιστών και υπό την απειλή όπλων απαίτησαν να τους υποδείξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ μαζί τους πήραν και κοσμήματα αξίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα