Αιματηρό ξεκαθάρισμα έξω από γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρό ξεκαθάρισμα έξω από γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα με κράνη σταμάτησαν μπροστά από τέσσερις ομογενείς καταγωγής από τη Γεωργία και πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον τους

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο σε γειτονιά του Κορδελιού Θεσσαλονίκης ύστερα από αιματηρό ξεκαθάρισμα έξω από συνοικιακό γυμναστήριο.

Το περιστατικό έγινε επί της οδού Σπύρου Θεοδωρίδη όταν τη στιγμή που έβγαιναν από το γυμναστήριο τέσσερις ομογενείς από τη Γεωργία, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέση με τον κόσμο της νύχτας, σταμάτησαν μπροστά τους δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη, τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα να τους σωριάσουν στο έδαφος.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός ενώ οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν από τους γύρω δρόμους. Σύντομα έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση όλα τα θύματα φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ασφάλεια διερευνά όλα τα ενδεχόμενα με πλέον πιθανό να είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών από αντίπαλες συμμορίες του κόσμου της νύχτας.

SHARE: