Γεωργιάδης: "Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί πάνω στο φόβο των Ελλήνων"

Διανομέας σε δίκυκλο
Διανομέας σε δίκυκλο EUROKINISSI

Οι εντακτικοί έλεγχοι των μηχανισμών του Κράτους θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας τους παραβάτες για τα τσουχτερά πρόστιμα σε περίπτωσεις αισχροκέρδιας, όταν η χώρα έχει ανάγκες.

"Δεν υπάρχει καμία εταιρία courier που δεν έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά. Εμποδίσαμε κάποιες αυξήσεις, βελτιώσαμε κάποιες υπηρεσίες και θα επανέλθουμε μετά το Πάσχα και σε δεύτερο κύμα ελέγχων". Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, στο MEGA TV.

Ο υπουργός σημείωσε ότι όλο το εμπόριο έχει μεταφερθεί στην ηλεκτρονική μορφή του και η όποια συνδιαλλαγή γίνεται μέσω εταιριών διανομής. "Άρα, ο φόρτος εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλος στις εταιρίες courier και είναι πλέον πολύ μεγάλες οι καθυστερήσεις. Ενθαρρύνουμε τις εταιρίες να κάνουν περισσότερες προσλήψεις. Τους έχουμε δώσει όλα τα κίνητρα για να δουλέψουν", συμπλήρωσε.

Σχετικά με τους ελέγχους ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη ότι από τις 13 Μαρτίου έως τη Δευτέρα είχαν ολοκληρωθεί 2.200 έλεγχοι και επιβλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε διάφορους κλάδους - από πρατήρια καυσίμων και εταιρίες που εμπορεύονται αντισηπτικά μέχρι μικρότερα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

"Χθες είχαμε μια μεγάλη επιτυχία. Οι υπηρεσίες μας εντόπισαν αποθήκη που δεν είχε δηλώσει 10 τόνους αντισηπτικών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ελέγχονται από τον ΕΟΦ ως προς την ποιότητά τους και, αν είναι καλής ποιότητας, θα παραδοθούν προς χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί πάνω στο φόβο και τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών", υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Αγορά
SHARE:

24Media Network