Γέρακας: Θρασύτατος διαρρήκτης κυνήγησε τον ιδιοκτήτη, αφότου έκλεψε την οικία του – “Εσύ μπήκες σπίτι μου!”

Γέρακας: Θρασύτατος διαρρήκτης κυνήγησε τον ιδιοκτήτη, αφότου έκλεψε την οικία του – “Εσύ μπήκες σπίτι μου!”
Glomex

Ο διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μπήκε για να κλέψει και άρχισε να τον κυνηγάει. Ο απίστευτος διάλογός τους.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γέρακα, όταν διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που λίγο πριν, είχε μπει για να κλέψει.

Σε βίντεο που κατέγραψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, φαίνεται να βρίσκει τον διαρρήκτη στην είσοδο της οικίας. Εκείνος, αντί να τραπεί σε φυγή, όταν ρωτήθηκε από τον ιδιοκτήτη αν τον κλέβει, του απάντησε ότι… αυτός μπήκε στο σπίτι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο διαρρήκτης φαίνεται να του ζητάει το λόγο και αμέσως ξεκίνησε να τον κυνηγάει.

“Tον ρώτησα τι κάνεις εκεί μέσα, ποιος είσαι; Mου λέει της γιαγιάς μου είναι το σπίτι , ανιψιός της είμαι και τέτοια πράγματα”, δήλωσε το θύμα διάρρηξης.

Ο διαρρήκτης κατάφερε να ξεφύγει, με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο και να ξεκινάει αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ είναι θέμα χρόνου να βρεθεί καθώς το πρόσωπο του φαίνεται καθαρά στο βίντεο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα