Γιάννης Λαγός: Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού

Γιάννης Λαγός: Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού
Ο Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό του από το εφετείο Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο Εφετείο της Αθήνας. Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο Γιάννης Λαγός.

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στο Εφετείο Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο οποίος των ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το σωφρονιστικό ίδρυμα που θα εκτίσει την ποινή του. Αρμόδια φαίνεται πως είναι μόνο η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία και θα αποφανθεί σχετικά, αφού και ενώπιον της έχει υποβληθεί το αίτημα να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, επικαλούμενος τη θέση του στην Ευρωβουλή.

«Γιαννάρα γερά» φώναξαν δυο τρεις φίλοι του Γιάννη Λαγού έξω από το Εφετείο. Την ίδια στιγμή δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος του επέδωσε φυλακιστήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του. Παρών στη διαδικασία ήταν και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα