Γιάννης Λαγός: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα – Ζητάει φυλάκιση στον Κορυδαλλό

Γιάννης Λαγός: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα – Ζητάει φυλάκιση στον Κορυδαλλό
Ο Ι.Λαγός μεταφέρεται στο εφετείο. 2021/TATIANA BOLARI/EUROKINISSI

Ο υπόδικος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός έφτασε στην Αθήνα φρουρούμενος και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο Εφετείο. "Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία", φώναξε έξω από το Εφετείο.

«Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία», φώναξε ο Γιάννης Λαγός βγαίνοντας από την αστυνομική κλούβα έξω από το Μέγαρο του Εφετείου της Αθήνας.

Ο ευρωβουλευτής καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος θα του επιδώσει φυλακιστήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Παρών στη διαδικασία αναμένεται να είναι και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου.

Ο Γιάννης Λαγός, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ζητά να κρατηθεί στον Κορυδαλλό για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή. Το αίτημα έχει ήδη υποβληθεί ενώπιον της γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ενώ θα τεθεί και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού προκειμένου να διαταχθεί η κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα