Γιαννιτσά: Έκαναν παρέλαση, παρά την απαγόρευση

Γιαννιτσά: Έκαναν παρέλαση, παρά την απαγόρευση
Μαθητές, πολίτες και μέλη Συλλόγων βγήκαν στους δρόμους των Γιαννιτσών κρατώντας ελληνικές σημαίες, με εμβατήρια και έκαναν παρέλαση. Youtube Printscreen

Μαθητές, πολίτες και μέλη Συλλόγων βγήκαν στους δρόμους των Γιαννιτσών κρατώντας ελληνικές σημαίες, με εμβατήρια και έκαναν παρέλαση, λες και δεν υπάρχει πανδημία.

Παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της αύξησης των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο κέντρο των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε παρέλαση με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Η παρέλαση διοργανώθηκε από μαθητές, πολίτες και μέλη Συλλόγων και έλαβε χώρα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, με τους συμμετέχοντες να αψηφούν τις ανακοινώσεις της πολιτείας περί ακυρώσεων όλων των εορταστικών εκδηλώσεων και παρελάσεων.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα πως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, παρότι ο νομός παρουσιάζει εδώ και καιρό μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση.

Μαθητές, πολίτες και μέλη Συλλόγων βγήκαν στους δρόμους των Γιαννιτσών κρατώντας ελληνικές σημαίες, με εμβατήρια και έκαναν παρέλαση, λες και δεν υπάρχει πανδημία, αδιαφορώντας για τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς την ίδια μέρα που καταγράφηκε ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, πρόκειται για ένα μεμονωμένο και αυθόρμητο περιστατικό, χωρίς τη συμμετοχή επισήμων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα