Γιατρός Μαχαιρίτσα: Ανυπότακτος ροκάς και ο πιο πειθαρχημένος ασθενής

Γιατρός Μαχαιρίτσα: Ανυπότακτος ροκάς και ο πιο πειθαρχημένος ασθενής
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Youtube

Συγκίνησε στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδοποιού ο επί χρόνια γιατρός και επιστήθιος φίλος του, ο οποίος στον επικήδειό του μίλησε με λόγια καρδιάς για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που τελικά στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ο Σωτήρης Πράπας ήταν μέλος της ομάδας των γιατρών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το 2000 το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Έκτοτε, ο δημοφιλής τραγουδοποιός τον αποκαλούσε “ο γιατρός μου”, ενώ οι δυο τους απέκτησαν μια στενή φιλική σχέση.

Σήμερα, στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο ίδιος μίλησε εμφανώς συγκινημένος για τη γνωριμία, τη φιλία τους και το πρόβλημα που τελικά του στοίχισε τη ζωή. Ο γιατρός του, στον δικό του επικήδειο είπε: “Στην εγχείρηση το 2000 έλεγε, παιδιά εγώ δεν φοβάμαι τίποτα. Αν μπορούσα θα έπαιρνα την κιθάρα μου και θα έφευγα σε μια κορφή και όσο κρατήσω. Αλλά έχω ρε παιδιά μια κόρη 4 χρόνων και δεν θέλω να αφήσω στην Ελένη όλη την ευθύνη. Σαν γιατρός να απαντήσω σε ένα γιατί. Ο Λαυρέντης ως ανυπότακτος ροκάς ήταν ο πιο πειθαρχημένος ασθενής. Είχε όμως μια κακοήθη στεφανιαία νόσο που τον ανάγκασε να κάνει μπαλονάκι στα 44. Από τότε τον ξέχασε η νόσος. Είχε μια ατυχία. Θέλαμε όταν τον ξαναθυμηθεί η ασθένεια να μας δώσει την ευκαιρία να τον φροντίσουμε. Δυστυχώς το έμφραγμα χτύπησε το ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς. Σαν αυτούς τους θανάτους που βλέπουμε στα γήπεδα. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων που σε περιμένουν οι φίλοι σου να σκαρώνετε τραγουδάκια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα