Γιατρός νοσοκομείου “Παπανικολάου”: Γέμισε ΜΕΘ σε 14 ώρες – Ασφυκτική η κατάσταση

Γιατρός νοσοκομείου “Παπανικολάου”: Γέμισε ΜΕΘ σε 14 ώρες – Ασφυκτική η κατάσταση
Γιατρός σε νοσοκομείο. Eurokinissi

Η ανάρτηση ενός γιατρού του "Παπανικολάου" εξηγεί την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ηχηρό μήνυμα προς αρνητές και παραβάτες.

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και την οποία εξήγησε την Τρίτη και ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας περιέγραψε ένας γιατρός του του νοσοκομείου “Παπανικολάου”.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο γιατρός, η Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου γέμισε μέσα σε 14 ώρες, “δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών”.

Μάλιστα, ο γιατρός Ελευθέριος Σιώμος, θέλησε μέσω της ανάρτησής του να στείλει ένα μήνυμα προς τους πολίτες που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό ή απλά δεν ακολουθούν τα μέτρα για την αντιμετώπισή του:

” Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» . Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια. Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρισμα; Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα;”.

Η ανάρτησή του:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα