Επίθεση με βιτριόλι: “Δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο” λέει ο γιατρός που περιέθαλψε την 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: “Δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο” λέει ο γιατρός που περιέθαλψε την 34χρονη
Το νοσοκομείο Μετροπόλιταν EUROKINISSI

Ο γιατρός Π. Μπουλές, που περιέθαλψε την 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης και ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφουν σε τηλεοπτικό σταθμό τις εικόνες που αντίκρισαν

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Υποδιευθυντής Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Metropolitan”, Π. Μπουλές, ο οποίος περιέθαλψε την 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επιθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης, ακριβώς έξω από τη δουλειά της και περιέγραψε τις πρώτες της στιγμές στο νοσοκομείο.

“Σήμερα μετά από μία μέρα περίπου νοσηλείας, η κατάσταση της γυναίκας είναι σταθερή, νοσηλεύεται στη Μονάδα μας. Δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες, δηλαδή ένα 20% περίπου του συνολικού σώματός της έχει δεχτεί το φρικτό χημικό έγκαυμα. Το team των πλαστικών χειρουργών και των οφθαλμιάτρων παλεύουν για το αριστερό της μάτι και για το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της. Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Είναι μία κατάσταση κατά την οποία δυστυχώς η άτυχη γυναίκα βίωσε ένα τρομερό σοκ με φρικτούς πόνους”, δήλωσε ο κ. Μπουλές.

“Εγώ χθες παρέλαβα μία γυναίκα που προσήλθε στο τμήμα τρέχοντας, ουρλιάζοντας, ημίγυμνη σε έξαλλη κατάσταση. Δεν μπορούσε καν να ορθώσει λέξη από τους φρικτούς πόνους. Είναι κάτι τρομερό αυτό που της συνέβη”, προσέθεσε ο γιατρός.

“Το μόνο που μου ψέλισε μέσα στους φρικτούς πόνους είναι ότι μία γυναίκα με μαύρα κάτι της πέταξε. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Μέχρι στιγμής είναι σταθερά, δεν διασωληνώθηκε και δεν εντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της. Ο αγώνας ξεκινάει όσον αφορά στην αποκατάσταση που δυστυχώς θα είναι δύσκολη” κατέληξε.

Αυτόπτης μάρτυρας: “Δεν ήθελαν να τη βοηθήσουν!”

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης, ο κύριος Κισόγλου, περιγράφει τις εικόνες που αντίκρισε:

“Με την κοπέλα χαιρετηθήκαμε. Στη συνέχεια, μετά από κάποια δευτερόλεπτα την άκουσα να ουρλιάζει. Νόμιζα πως την είχε τσιμπήσει σφίγγα. Στο πρόσωπό της είχε ροζ υγρό, ήταν αίμα. Η γυναίκα έτρεξε από μόνη της στο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες και ζήτησε νερό. Μονη της πηγε σε νιπτηρα και έριξε νερό πάνω της. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της δεν ήθελαν να τη βοηθήσουν. Της έδωσα νερό, ζήτησα από την κόρη της φαρμακοποιού να της αφαιρέσει τα ρούχα. Το υγρό έλιωνε τα ρούχα της. Έβλεπες να αφρίζει, να λιώνει το ρούχο, να αποσυντίθεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα