Γιώργος Μπαλταδώρος: Πένθος στο Μορφοβούνι Καρδίτσας - Το Σάββατο η κηδεία του Σμηναγού

Το σπίτι του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη Αττικής
Το σπίτι του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη Αττικής EUROKINISSI

Σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα δώσουν το παρών στο τελευταίο αντίο στον 34χρονο Σμηναγό. Για έναν σύγχρονο ήρωα "που θυσίασε τη ζωή του για την πατρίδα" κάνει λόγο ο δήμαρχος του Μορφοβουνίου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας θα ταφεί το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, ο άτυχος σμηναγός του Mirage 2000-5, Γιώργος Μπαλταδώρος, που έχασε τη ζωή του όταν το μαχητικό συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σκύρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

Θρήνος στο Μορφοβούνι

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος καταγόταν από το Μορφοβούνι Καρδίτσας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα  που επισκεπτόταν αρκετά συχνά.

«Ήταν επιμελέστατος ως μαθητής με μεγάλο πάθος για τη ζωή και τη δουλειά του, ο Γιώργος» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Τσιαντής. Επισημαίνει ακόμα, πως ήταν καλός οικογενειάρχης με μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια του. 

«Είναι για μας ένας σύγχρονος ήρωας που θυσίασε τη ζωή του για την πατρίδα και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτόν», σημειώνει ο κ. Τσιαντής. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν του έλειπε ποτέ το χαμόγελο, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τον διέκρινε σε κάθε του πράξη, σε κάθε ενέργειά του. Ο πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, δεν είναι πια μαζί μας, λένε οι συγγενείς του, οι οποίοι έκαναν λόγο και για έναν έμπειρο πιλότο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μιράζ 2000, Γιώργος Μπαλταδώρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πτώση Mirage 2000-5: Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τον χαμό του Γιώργου Μπαλταδώρου

Πτώση Mirage 2000-5: Εντοπίστηκε η σορός του Γιώργου Μπαλταδώρου

Πτώση Mirage 2000-5: "Οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν πρόβλημα στον σμηναγό"

SHARE:

24Media Network