Γιώργος Παρτσαλάκης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης
Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης NDP PHOTO AGENCY

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Σταθερή και ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνθηκε δυσφορία λίγο πριν από την Ανάσταση, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους οικείους του στο Τζάνειο, όπου, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

ADVERTISING

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν πως την Τρίτη αναμένεται να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για την υγεία του ηθοποιού

Με ανάρτησή του στα social media ο Ανδρέας Γεωργίου, σεναριογράφος της σειράς "8 Λέξεις" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ανέφερε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, πως ο ηθοποιός νοσηλεύεται καθαρά για προληπτικούς λόγους, χωρίς να κάνει λόγο για αγγειοπλαστική, ενώ αναφέρει πως αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

"Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ".

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου
Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου INSTAGRAM / @GEORGIOU82
SHARE:

24Media Network