Γιώργος Παρτσαλάκης: Συγκλονίζει το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Γιώργος Παρτσαλάκης
Γιώργος Παρτσαλάκης INSTAGRAM

"Το βαρύνουμε πολύ. Πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν!". Το συγκινητικό μήνυμα του ηθοποιού αφότου βγήκε νικητής από την περιπέτεια υγείας του.

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος αισθάνθηκε δυσφορία λίγο πριν από την Ανάσταση, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους οικείους του στο Τζάνειο, όπου, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

ADVERTISING

Αφού κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια, ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Tο βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες", πρόσθεσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

SHARE:

24Media Network