Γιώργος Θεοδωράκης: Είναι απάτη, ο Νίκος Θεοδωράκης δεν είναι γιος του Μίκη

Γιώργος Θεοδωράκης: Είναι απάτη, ο Νίκος Θεοδωράκης δεν είναι γιος του Μίκη
O Μίκης Θεοδωράκης με τα παιδιά του Μαργαρίτα και Γιώργο, το 1968. ΑP

Με ανάρτησή του ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, διαψεύδει οτι ο Νίκος Θεοδωράκης είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Για απάτη του αιώνα κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook o γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, αναφερόμενος στον Νίκο Θεοδωράκη, ένα πρόσωπο που εμφανίζεται ως γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Όπως τονίζει ο Γ. Θεοδωράκης το πραγματικό επώνυμο του προσώπου αυτού ειναι Κουρής και ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια Θεοδωράκη.

 

Ποιος είναι ο Νίκος Θεοδωράκης

Όπως ακούσαμε στη συνέντευξη που έδωσε ο “άγνωστος γιος” του Μίκη Θεοδωράκη στο Start Κέρκυρας, ο Νίκος Θεοδωράκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1976. Από μικρός έδειξε την τάση που είχε για τη μουσική. Από τα 11 του χρόνια συμμετείχε φωνητικά σε συναυλίες του Σπύρου Σαμοϊλη. Αρχίζει μαθήματα θεωρίας και πιάνου στο Ωδείο Καλλιθέας και αργότερα στο Ωδείο Καλομοίρη. Παίρνει μέρος σε συναυλίες του Σαμοϊλη, ενώ στη συνέχεια διοργανώνει αφιερώματα στον Μίκη Θεοδωράκη στην Κέρκυρα. Στην Κέρκυρα συμμετέχει στο καλλιτεχνικό εργαστήρι και στο ΔΗΠΕΘΕ. Σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και συνεχίζει να διοργανώνει αφιερώματα για τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον Νοέμβριο του 2017 ανοίγει το Μικης Radio., ενώ τον Απρίλη του 2020 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον συνθέτη Χρύσανθο Μουζακίτη, με τίτλο “ Στα Λιμάνια της Καρδιάς μου, μία συλλογή με διάφορους ¨Ελληνες καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα