Γκαζάκια σε τράπεζα και σε τοπική οργάνωση της ΝΔ

Πυροσβέστης. Φωτό αρχείου.
Πυροσβέστης. Φωτό αρχείου. GEORGE VITSARAS / SOOC

Ζημιές προκλήθηκαν από εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι σε τράπεζα στα Πατήσια και στα γραφεία ΤΟ της ΝΔ στην Ηλιπούπολη.

Διπλή εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα με διαφορά μισής ώρας σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πατήσια και στα γραφεία τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιπούπολη.

Στις 3.40 τα ξημέρωματα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας στη συμβολκή των οδοών Κουτρίδου και Στρατηγού Καλάρη στα Πατήσια, ο οποίος εξερράγη και είχε σαν αποτέλεσμα το μαύρισμα της εισόδου και τη θραύση ενός υαλοπίνακα.

ADVERTISING

Δεκα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν  αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια επι της οδού Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιπούπολη στην επισοδο των γραφείων τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

Ο μηχανιμός εξερράγη, προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά που είχε σαν αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση το μαύρισμα της εισόδου και το ράγισμα ενός υαλοπίνακα από ρίψη πέτρας.

Έρευνα για τα περιστατικά διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network