Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση - Ο Αναγνωστόπουλος δεν είχε συνεργό

O δολοφόνος της Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
O δολοφόνος της Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSΙ

Σύμφωνα με τον ανακριτή που διενήργησε την κύρια έρευνα για την υπόθεση γυναικοκτονίας της 20χρονης Καρολάιν, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου προσώπου

Το πέρας της ανάκρισης κήρυξε ο τακτικός ανακριτής, που χειρίζεται την έρευνα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της τον περασμένο Μάιο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο δικαστικός λειτουργός προχώρησε στην ολοκλήρωση της ανάκρισης, δίχως να προβεί σε νέες ενέργειες, πράγματα που ουσιαστικά ισοδυναμεί με το ότι δεν εντοπίστηκαν επαρκή στοιχεία για να στηρίξουν το ενδεχόμενο ο 33χρονος να είχε συνεργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την περάτωση της έρευνα ο ανακριτής ανέμενε στοιχεία από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τα οποία τελικά δεν έφεραν νέα δεδομένα στην ανάκριση, κι έτσι δεν κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη μία συμπληρωματική απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πηγές αναφέρουν ότι στα νέα έγγραφα δεν περιλαμβάνονται στοιχεία σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ούτε με την κάμερα, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο σχετικό αίτημα. Τέλος, από το τραπεζικό απόρρητο φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

ADVERTISING

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γλυκά Νερά, Γυναικοκτονία, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network